divendres, 6 de febrer del 2015

TALLER DE CUINA

RECEPTA:

INGREDIENTS:
LLET
OUS
MANTEGA
SUVRE
NUTELLA
FORMATGE
PERNIL DOLÇ

PASSOS:
POSAR FARINA EN UN BOL I AFEGIR LLET



REMENAR



AFEGIR OUS I SUCRE









REMENAR




ENDOLLAR LA CREPERA
POSAR MANTEGA A LA CREPERA



POSAR UN CULLEROT DE MASSA A LA CREPERA







DOANR-LI LA VOLTA





POSAR-LI XOCOLATA O PERNIL I FORMATGE I DOBLEGAR



 I A MENJAR!!! LES MANS PLENES DE XOCOLATA!




2 comentaris:

  1. HOLA NOIS I NOIES,
    D'AQUÍ A SORTIR LA IDEA DE FER CREPS????
    A L'ANNA LI ENCANTA!!!

    VOL QUE COMPREM UNA CREPERA. DIU QUE ALGUNA NIT, FARÀ CREPS DE PERNIL I FORMATGE PER SOPAR!!!!

    UN PETONET, ISA

    ResponElimina