divendres, 16 de gener del 2015

TALLER DE CUINA

RECEPTA: BATUT DE TORRÓ


 INGREDIENTS:     LLET  I   TORRÓ  DE  XIXONA.

             


  
 ESTRIS: PLATS, GOTS, BOL, BATEDORA I GANIVET.

               


ENS VAM RENTAR LES MANS.
VAM TREURE EL TORRÓ DE LA CAPSA.

 EL    VAM  TALLAR  A TROSSETS PETITS.




ELS  TROSSETS  VAN  DINS UN  BOL.





VAM AFEGIR LLET I AMB LA BATEDORA VAM BATRE. 
FEIA MOLT SOROLL. FINS QUE VA QUEDAR LÍQUID.

 







EL  VAM   SERVIR EN GOTS  I   A TASTAR-LO!




A UNS  ENS  VA  AGRADAR  MOLT :   AL  DÍDAC. A L’AMÈRICA I A L’ARIADNA.

PERÒ ALTRES L’HEM TROBAT MASSA DOLÇ  I NO ENS VA AGRADAR GAIRE:  PAULA,  NÚRIA  I L’ANNA.


I DESPRÉS... A RENTAR ELS GOTS I ELS PLATS!



 


2 comentaris:

  1. QUINA MANERA MÉS BONA D'APROFITAR EL TORRÓ QUE A SOBRAT DE LES FESTES!!!

    MONTSE

    ResponElimina
  2. El Dídac li va agradar molt i vàrem preparar un per la Marta la monitora de piscina.

    Eva

    ResponElimina